Help ons het evangelie te verspreiden

Met giften zijn wij vanzelfsprekend erg blij. Toch hebben giften voor de ontvanger ook wel een nadeel: je kunt er niet vast op rekenen. Dit ligt anders met donaties, de afspraak tussen u en Stichting One Hope om in een afgesproken periode (maand, kwartaal, etc.) een vast bedrag over te maken.

Stichting One Hope is hier heel erg blij mee: op donaties kun je rekenen en je kunt ook vaststellen welke andere bronnen van inkomsten, indien voorhanden, nodig zijn. Wij vinden het fijn u als donateur te mogen verwelkomen. Bent u geïnteresseerd, stuur dan een berichtje, dan nemen wij contact met u op!

2projecten-onehope.png

3home-afbeeldingen-onehope.png

Steun ons door een eenmalige gift

Het is ook mogelijk om eenmalig een gift over te maken. Dat kunt u eenvoudig doen door op de onderstaande link te klikken en de stappen te volgen.

Eenmalige gift


Steun ons met uw gebed

We zijn u dankbaar dat u ons wilt steunen met uw gebed! Hierdoor zijn wij als Christelijke Gemeente verbonden met christenen uit het hele land!

Jesaja 12:4

Op die dag zullen jullie zeggen: ‘Loof de HEER, roep zijn naam uit. Maak alle volken zijn daden bekend, verkondig zijn verheven naam.’

Word donateur Neem contact op

Scroll naar boven