Waar zijn we actief

Pakistan

Pakistan is gelegen in Asia en staat als onstabiel bekend. In zekere zin is dat ook zo. Regelmatig zijn er gewapende conflicten. Er is ook een keerzijde: de kerk in Pakistan groeit enorm. We zijn verbonden met diverse kerken in Lahore, Faisalabad en ondersteunen hen financieel, met gebed en helpen tijdens onze bezoeken ook praktisch.

Regio - Azië
Inwoners - 233.500.636
Hoofdreligie - islam
Christelijke bevolking - 5.000.000

2waarzijnweactief-pakistan-onehope.png
2waarzijnweactief-kenia-onehope.png

Kenia

Hoewel Kenia ook ‘rijke’ gebieden heeft zoals Nairobi en Mombassa geven wij onze support aan een lokale kerk in Kisii. Dit ligt diep in Kenia en zij hebben te maken met grote uitdagingen zoals armoede en werkloosheid. Met de lokale kerk zijn we diverse projecten gestart om deze problemen aan te gaan en een positieve verandering te brengen. Met succes!

Regio - Afrika
Inwoners - 53.527.936
Hoofdreligie - christendom
Christelijke bevolking - 41.751.790

India

Met enorm veel religieuze invloeden is India een bijzonder land. We werken actief samen met een kerk in Andrah pradesh en ondersteunen hen met gebed, kennis en financiën om evangelisatie projecten te starten en uit te bouwen. Ook in India is er veel armoede en helpen wij die tegen te gaan door lokaal ondernemerschap te ondersteunen.

Regio - Azië
Inwoners - 1.326.093.247
Hoofdreligie - hindoeïsme
Christelijke bevolking - 67.456.000

2waarzijnweactief-india-onehope.png

Jesaja 12:4

Op die dag zullen jullie zeggen: ‘Loof de HEER, roep zijn naam uit. Maak alle volken zijn daden bekend, verkondig zijn verheven naam.’

Word donateur Neem contact op

Scroll naar boven